5 Ocak 2014 Pazar

Julia Roberts - Gucci I 2014 Palm Springs International Film Festival Awards


10 ay kadar buralarda yoktum. Evet blog artık boş. Eskiye oranla çok daha derli toplu yazmak istedim. Bu arada Curcunam 3. yaşını doldurdu bile :) Yazmaya çok heyecanlıyım o yüzden kısa geçiyorum. İlk olarak Julia Roberts ile başlıyorum :)

Gucci elbiseyi gerçekten sevemedim. Leoparı olsun, üstünden geçen danteli olsun, efendime söyleyeyim kollarda ve etek uçlarında olan pullar, payetler, işler aayyhhhh yani! Ayakkabı seçimi de bu elbiseye göre vasat olarak devam etmiş. Saç modelinden hoşlanmadım. Gözümün önüne gelen saçtan rahatsız olan biriyken, tüm gece bu saç modeliyle dolaştığımı düşündüm bir an ı-ııhhh ben tahammül edemedim düşüncesine bile :) Makyajının ise onu yorgun, yaşlı gösterdiğini düşünüyorum. Evet doğal makyaj önemlidir ama bana göre makyaj insanı daha canlı, sağlıklı göstermek için araç ise bu makyaj olmamıştır. Bu yorucu görünümünü Roger Vivier mini portföyü ile tamamlamış. Ben neden ilk konu olarak Julia ile başladım onu da bilmiyorum :)


4 yorum :

Unknown dedi ki...

Gerçekten çok karışık bir elbise, ben görünümünde en çok saçını sevdim, topuzu çok hoşuma gitti.

Palm Springs Film Festivali'ne katılan diğer ünlülerden bazılarını da ben değerlendirdim. Bakmak istersen tıklaman yeter :)

http://feledene.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

@Fulden Kumsal yeni dönemimin ilk yorumu senden geldiiii :) Topuzu arkadan harika görünüyor. Yazılarım bitmeden blogları okumuyorum etkilenmemek için :) Hazır bitmişken hemen ışınlanıyorum ;) Teşekkür ederim!!

Adsız dedi ki...

Canım hoşgeldin :) Şükür kavuşturana diyorum.. Elbise gerçekten felaket ama topuz sevmem bu topuza bayıldım..

Unknown dedi ki...

@selin artun canım selincim hoşbulduk :) teşekkür ederim valla sonunda başladım yine :) birlikte çekiştirmeye rahat rahat devam ederiz artık :) O saç o kadar gözü kapatmasın ama yaaa :( iyi ki sonradan gördüm arka detayını kurtardı öyle :))